Monday, September 2, 2013

TESTIMONI HEBAT : CoQHealth Plus oleh 2 Orang ibu yang sentiasa perlu KECERGASAN fizikal.

Salam Isnin,

Sempena PROMO Sept CoQHealth Plus untuk kesihatan jantung ni saya nak SHARE 2 testimoni istimewa daripada ibu yang mempunyai anak2 kecil dan banyak kerja2 harian di rumah.  Itulah keistimewaan ibu bekerja di rumah a.k.a surirumah.TESTIMONI #1 : CoQHealth Plus Kurangkan Keletihan Menjaga Anak2========================================================
Ibu lingkungan 30 tahun sering merasa keletihan dengan bebanan rutin harian seorang suri rumah ditambah dengan keletah anak-anak yang sungguh lasak. Jeritan dan pekikan mereka sering menjadi tekanan dan menjadikan jantung berdegup kencang. Getaran jantung sering terasa dan melahirkan perasaan gemuruh dan tidak senang. Namun, selepas satu ke dua minggu pengambilan CoQHealth, rasa debaran dan goncangan jantung itu mula reda dan hilang. Malahan, bebanan rutin harian serta Jerit pekik anak pun seakan mendamaikan jiwa dan menjadikan ia satu aktiviti senaman kecergasan pula. “Saya kini lebih positif dan perasaan saya benar-benar nyaman dan menenangkan! Terima kasih CoQHealth!”


TESTIMONI #2 : CoQHealth Plus Kurangkan Keletihan & Hidup Lebih Cergas!
=====================================
========================
“Saya seorang yang pentingkan kecergasan fizikal dan kesihatan dalaman. Sebab itulah saya sering bersenam di samping mengambil suplemen Shaklee secara berterusan. Ternyata produk terbaru Shaklee CoQHealth Plus mampu meningkatkan stamina saya dalam melakukan senaman harian. Kebiasaannya jantung saya akan berdegup kencang dan keletihan selepas bersenam, namun selepas pengambilan CoQHealth Plus masalah itu tidak lagi saya rasai keletihan berkurangan dan tahap kecergasan saya meningkat. Saya dapat bayangkan betapa si ibu yang sentiasa sibuk dengan anak yang lasak serta kerja rumah harian rutin yang sememangnya memerlukan tenaga yang lebih banyak untuk menanganinya. Alangkah baiknya sekiranya mereka mendapat manfaat CoQHealth Plus untuk mempertenaga jantung yang lebih sihat dan menikmati gaya hidup yang lebih cergas.”


Nanti saya SHARE testimoni agak panas oleh seorang suami yang mengamalkan CoQHealth Plus.TAHUKAH ANDA?
Jantung kita bekerja keras untuk menyampaikan darah ke bahagian anggota badan yang lain.  Bagaimana jika ia berhenti bekerja selama seminit?  Seperti kata rakan saya Mai, kos merawat sakit jantung sahaja menelan 50k jadi apalah sangat harga sebotol CoQHealth PLUS yang RM100++ tu.Ingin keahlian PERCUMA? Klik sini.  

 • Penyakit kronik/kesihatan menyeluruh : Vivix
 • Sedang hamil : set 3M + Omega tanpa ALFALFA
 • Nak hamil : GLA+Alfalfa (isteri) dan Zinc+Vita E (suami)
 • Nak Berpantang :    Set 3M + Zink
 • Nak Menyusu :    Set 3M
 • Nak Kurus :    Set 3M + Omega (Bonus ni)
 • Nak Kurus (2): Lecithin, Omega, Cinch, Alfalfa, Herblax 
 • Nak Cantik :    Set 3M sahaja or ADD On Vita E 
 • Nak baik dari Sakit2 Sendi/Lutut/Badan :    Set 3M + AJHT


 • Nak baik dari Sakit2 Sendi/Lutut/Badan (2) :    Osteomatrix, AJHT, Omega • Ingin menempah (CoQHealth PLUS SHAKLEE) untuk jantung anda?

   Dapatkan konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda yang memilih Ardina2u Vitamin4Me

  Hubungi : Ardina
  SMS/Call : 019-3733976
  Email : ardina5@gmail.com

  ***COD Area : Putrajaya, Cyberjaya, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang dan kawasan sekitar.

  0 comments:

  Post a Comment

  Terima Kasih untuk pendapat anda :)

  Pengedar sah SHAKLEE untuk kawasan Desa Pandan, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang, Seri Kembangan, Putrajaya dan seluruh Malaysia.

  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dapatkan nasihat pakar kesihatan untuk masalah penyakit anda.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Rangkaian Vitamin SHAKLEE