Wednesday, May 15, 2013

TESTIMONI : Dalam 2 hari amalkan Osteomatrix, tiada SAKIT BELAKANG mahupun SENGAL BADAN ketika mengandung

Salam Rabu,

Tengah tengok baby baru ex Opis mate tetiba ternampak posting ni kat FACEBOOK.

Puan Mamamiafaiqa ni dalam 2 hari sahaja dah dapat kesan positif lepas makan ESP dan Osteomatrix ketika mengandung.  Siap boleh dukung anak yang berat 11kg lagi naik tangga  ke tingkat 4 semasa mengandung 8 bulan.  Hush dahsyat!

Beliau juga mengambil Set Berpantang SHAKLEE.  Bagus betul beliau dapat peluang awal mencuba vitamin2 SHAKLEE :)  Jadi, jom kita baca cerita beliau.


Testimoni # 1
Adalah perkara biasa kalau setiap ibu mengandung mengalami sakit di pinggang, badan mahupun kejang pada kaki.   Ini kerana kalsium pada ibu disalurkan pada bayi yang dikandungnya.  Jika ibu tidak mengambil kalsium yang secukupnya, maka perkara seperti yang saya sebut tadi akan terjadi.  

Jadi ibu-ibu hamil di sarankan untuk mengambil 2 biji osteomatrix sebanyak 2 kali sehari.  Bagi ibu-ibu yang tidak boleh minum susu, osteomatrix adalah pilihan terbaik untuk mencukupkan pengambilan kalsium sepanjang tempoh mengandung.

Susu juga meriah dengan pengambilan set Lengkap Bersalin / Berpantang SHAKLEE.  Osteomatrix dan ESP adalah antara vitamin yang terdapat dalam set Lengkap Bersalin / Berpantang SHAKLEE. • Sedang hamil : set 3M + Omega tanpa ALFALFA
 • Nak Berpantang :    Set 3M + Zink
 • Nak Menyusu :    Set 3M
 • Nak Kurus :    Set 3M + Omega (Bonus ni)
 • Nak Cantik :    Set 3M sahaja or ADD On Vita E 
 • Nak baik dari Sakit2 Sendi/Lutut/Badan :    Set 3M + AJHT • Untuk menempah ESP / Osteomatrix / set Berpantang,

  Hubungi : Ardina
  SMS/Call : 019-3733976
  Call/Whatsapp : 010-2264635
  Email : ardina_5@yahoo.com
  COD Area : Putrajaya, Cyberjaya, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang dan kawasan sekitar.

  0 comments:

  Post a Comment

  Terima Kasih untuk pendapat anda :)

  Pengedar sah SHAKLEE untuk kawasan Desa Pandan, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang, Seri Kembangan, Putrajaya dan seluruh Malaysia.

  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dapatkan nasihat pakar kesihatan untuk masalah penyakit anda.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Rangkaian Vitamin SHAKLEE