Thursday, October 3, 2013

TESTIMONI : Ini lain pula penangan COLLAGEN POWDER SHAKLEE ni, gara2 makan dengan ALFALFA susu banyak sampai kena bengkak susu walaupun anak dah 2 tahun.

Salam Jumaat penuh Barokah,

Ramai bercerita tentang Collagen Powder SHAKLEE ni, mostly berkaitan dengan kulit dan kecantikan.  Sebenarnya Kolagen ialah tisu penyambung yang membantu dalam mengekalkan kekuatan dan keanjalan KULIT, RAMBUT, KUKU, LIGAMEN,OTOT, TULANG, SENDI, TENDON,MATA, GUSI & SALURAN DARAH.  – kiranya kolagen bukan sekadar untuk kulit dan kecantikan ianya lebih dari tu. Ianya supplemen asas untuk kesihatan yang optimum disamping kecantikan luaran.

Hari ni saya nak SHARE cerita yang lain daripada fungsi Collagen yang disebut di atas.  
Ini la penangan COLLAGEN POWDER SHAKLEE yang dimakan bersama2  dengan ALFALFA sampai susu banyak dan kena bengkak susu walaupun anak dah 2 tahun.   Jom baca :)
Tu dia penangan Collagen Powder dengan Alfalfa sampai bengkak susu walaupun anak dah 2 tahun. Jangan hairan la ye.  Saya pun aritu kena bengkak susu masa anak 1 tahun 4 bulan gara2 amik Vivix walaupun dah STOP Alfalfa sebab nak elak kena bengkak susu :). Nasib la telan 2 biji Omega dan bagi anak minum terus lega :)


Ada ibu-ibu yang mengambil Collagen Powder SHAKLEE ni kata anak lagi suka minum. Sedap agaknya :).  Jadi bolehlah cuba.  Terutama tengah harga murah terduduk OKT ni. Jadi jangan lepaskan peluang.  Nanti cantik dan anak pun suka.. Siapa yang untung :)

Ingin keahlian PERCUMA? Klik sini.  


 • Penyakit kronik/kesihatan menyeluruh : Vivix
 • Sedang hamil : set 3M + Omega tanpa ALFALFA
 • Nak hamil : GLA+Alfalfa (isteri) dan Zinc+Vita E (suami)
 • Nak Berpantang :    Set 3M + Zink
 • Nak Menyusu :    Set 3M
 • Nak Kurus :    Set 3M + Omega (Bonus ni)
 • Nak Kurus (2): Lecithin, Omega, Cinch, Alfalfa, Herblax 
 • Nak Cantik :    Set 3M sahaja or ADD On Vita E 
 • Nak baik dari Sakit2 Sendi/Lutut/Badan :    Set 3M + AJHT


 • Nak baik dari Sakit2 Sendi/Lutut/Badan (2) :    Osteomatrix, AJHT, Omega • Ingin menempah (Collagen Powder / Alfalfa SHAKLEE) untuk  anda?

   Dapatkan konsultasi secara EKSKLUSIF dan HARGA ISTIMEWA khas untuk anda yang memilih Ardina2u Vitamin4Me

  Hubungi : Ardina
  SMS/Call : 019-3733976
  Email : ardina5@gmail.com


  Pengedar / Agen SAH SHAKLEE di Putrajaya, Cyberjaya, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang dan seluruh Malaysia.

  0 comments:

  Post a Comment

  Terima Kasih untuk pendapat anda :)

  Pengedar sah SHAKLEE untuk kawasan Desa Pandan, Kg Pandan KL, Ampang, Serdang, Seri Kembangan, Putrajaya dan seluruh Malaysia.

  * Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Dapatkan nasihat pakar kesihatan untuk masalah penyakit anda.
  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  Rangkaian Vitamin SHAKLEE